четвъртък, 9 май 2013 г.

Уведомление до ап. 4 и ап. 8


Уведомление

До собствениците на ул. „Цачо Шишков” 51, гр. Ловеч
апартамент № 4 - Христо Митков Джабарски и
апартамент № 8 - Ивелин Николов Маринов


Съгласно Закона за управление на етажната собственост, Глава четвърта РЕМОНТ, ОБНОВЯВАНЕ И ПОДДЪРЖАНЕ НА ОБЩИТЕ ЧАСТИ, чл. 48, ал.(3), произлизат и вашите задължения, датиращи от месец септември 2012 г.

На проведеното на 07.05.2013 г. Общо събрание на етажната собственост, завършило с Протокол  №4/07.05.2013, беше отхвърлено предложението за опрощаване на част от задълженията Ви и намаляването наполовина месечната вноска към фонд „Ремонт и обновяване”.
Протокола от проведеното събрание може да видите при Управителя, на страницата http://shishkov-51.blogspot.com/ или да получите на посочен от вас адрес или електронна поща.
Мнозинството взе решение да бъдете уведомени и да започнете погасяване на задълженията си не по късно от 45 дни от датата на обявяване на настоящото решение и в размер не по-малък от една месечна вноска (20 лв.)
При неизпълнение на решението ще Ви бъде потърсена отговорност съгласно чл. 38, ал. (2) от ЗУЕС и по реда на чл. 410, ал. 1, т. 1 от Гражданския процесуален кодекс.



Управител:
 Анатоли Атанасов