сряда, 17 януари 2018 г.

Покана за Общо събрание

Важно

Уважаеми съседи!
В началото на 2018 година представям на вашето внимание няколко предложения за изменение в правилника за вътрешния ред на етажната собственост на ул. Цачо Шишков 51-Ловеч, както следва:

1.     Месечната таксата която се събира от собствениците, ползвателите, обитателите и членовете на техните домакинства за разходите за управление и поддържане на общите части на етажната собственост да се намали от 3 лева на 2 лева за един обитател.

2.     Такса от 2 лева да се събира и за деца навършили 8 годишна възраст.

3.     Собственик, ползвател или обитател, който упражнява професия или извършва дейност в самостоятелен обект на етажната собственост, свързана с достъп на външни лица, да заплаща допълнителна такса в размер като за един обитател. Когато за самостоятелните им обекти е предвиден отделен вход заплаща само такса като за един обитател.

4.     Собственици, ползватели и обитатели, които отглеждат в етажната собственост животни, подлежащи на извеждане, заплащат таксата за всяко животно в размер като за един обитател.
     
    5.     Измененият да влезнат в сила считано от 01.01.2018 г.

Предложението е свързано с изискванията на Закона за управление на етажната собственост и на основание чл. 51. ал. (1-7). Моля запознайте се с изискванията предварително.

Тези предложения ще обсъдим и гласуваме на Общото събрание на 29.01.2018 г. от 17:30 ч.


Покана
за Общо събрание

На 29.01.2018 г. (понеделник) от 17:30 часа, в двора на етажната собственост на ул. "Цачо Шишков' 51, ще се проведе Общо събрание при следния дневен ред:

   1.   Обсъждане на предложения за изменение в правилника за вътрешния ред на етажната собственост.
    2.   Обсъждане на такса по фонд „Ремонт и обновяване“. 
Събранието ще се проведе съгласно изискванията на Закона за управление на етажната собственост.

Моля всички собственици, ползватели и обитатели да присъстват на събранието.